Dinner & Cocktails 8.6.2024

Tervetuloa 8. kesäkuuta Tiirinkosken illallisjuhlaan! Nauti huippukokki Jan Venäläisen viiden ruokalajin gourmet-illallisesta, joka tarjoaa paikallisia makuja ja räätälöityjä cocktaileja. Koe unohtumaton makuelämys!

 258.00 1,290.00

Hei ruokaromantikot ja cocktailin ystävät!

Oletteko valmiita nostamaan kulinaristiset kokemuksenne uudelle tasolle? Merkitkää kalenteriin lauantai, 8. kesäkuuta, sillä teillä on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Tiirinkosken eksklusiiviseen illallisjuhlaan.

Tapahtumassa huippukokki Jan Venäläinen valmistaa viiden ruokalajin illallisen, joka koostuu parhaista paikallisista raaka-aineista. Jokainen annos on suunniteltu herättämään aistinne ja tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä. Illalliselle räätälöidyt cocktailit korostavat kunkin ruokalajin makua, tarjoten sekä klassisia että rohkeita uusia makuyhdistelmiä. Myös alkoholittomat mocktail-vaihtoehdot ovat saatavilla.

Illan ohjelma:

  • 17.10: Lähtö Hämeenlinnan keskustasta, Wetterhoffilta.
  • 17.30: Alkumalja, esiintyjänä Jessica Uusitalo.
  • 18.00: Illallisen aloitus, jokainen ruokalaji yhdistettynä huolellisesti valittuun cocktailiin.
  • 23.00: Paluumatka kohti Hämeenlinnan keskustaa.
  • 23.20: Saapuminen takaisin lähtöpisteeseen.

Koko elämys tarjotaan hintaan 129 euroa, sisältäen kuljetuksen, ruoat, juomat ja viihdyttävän ohjelman. Paikkoja on taas rajoitetusti, joten varmista paikkasi tähän ainutkertaiseen tapahtumaan nyt.

Nähdään Tiirinkoskella – valmistaudu kokemaan unohtumaton ilta.

Sydämellisin terveisin,

Tiirinkosken väki